Este usor sa inchiriezi un autoturism!

Sa inchiriezi o masina a devenit mai usor ca niciodata.Companiile care ofera astfel de servicii si-au lansat site-uri si astfel accesibilitatea lor a crescut. Poti consulta oferta, solicita informatii suplimentare, conditiile de inchiriere sunt la vedere si, mai mult, poti rezerva online autoturismul dorit.

Pe site-urile unor companii de incredere, ai toate informatiile necesare planificarii unui voiaj. Astfel, te poti relaxa sau concentra pe obiectivul calatoriei tale, si nu pe aspecte ca „de unde inchiriez o masina?“, „cat ma costa o inchiriere pentru o saptamana sau pentru o zi?“, „sper sa mai aiba un autoturism cu 7 locuri!“, sau „oare unde gasesc un sofer?“

Nou-lansatul site Auto&Stil Rent a Car ofera chiar si o reducere pentru rezervarile facute online, cu 20 de zile inainte de data inchirierii. Daca stii ca ai in agenda planificata o calatorie in urmatoarea luna, cel mai bine este sa fii prevazator si sa rezervi din timp masina dorita. Vei fi rasplatit! In caz ca te razgandesti, poti schimba sau anula o rezervare cu pana la 2 zile inainte de livrarea masinii. Modificarea unei rezervari se face fara penalizari.

Soliciti o oferta, faci o rezervare online si, pe urma, ridici autoturismul. Este atat de simplu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s