De ce sa inchiriezi o masina cu sofer?

Pentru confortul si siguranta ta. Acestea sunt cele doua mari motive, dar exista o multitudine de situatii in care vei avea nevoie de serviciile unui sofer profesionist. Sa zicem ca organizezi o excursie cu familia, prietenii sau colegii de serviciu. Esti cel care coordoneaza tot, care a planificat traseul si s-a ocupat de cazare, transport si alte aspecte foarte importante ale calatoriei.

Asadar, esti un fel de ghid si ai nevoie sa fii atent la grupul pe care-l conduci si sa ai grija ca nimanui sa nu-i lipsesca nimic. Ai inchiriat un autoturism, dar stii ca, odata pornit la drum,  nu vei mai putea fi liderul calatoriei si, mai ales, va trebui sa lasi deoparte atributiile tale de ghid. Izolat, la volan, prinzand din zbor cate o gluma, neparticipand propriu-zis la discutii si, in general, la viata sociala a grupului, vei fi condamnat la rolul de sofer responsabil. Abia eliberat din acest scaun, vei putea sa incerci sa iei din nou fraiele excursiei. Si atunci, de ce sa nu inchiriezi o masina cu tot cu un sofer?

O alta situatie care imi vine in minte este aceea in care trebuie sa asiguri transportul unei persoane foarte importante si nu te poti increde in oricine. Atunci nu exista nici un motiv pentru care sa nu apelezi la o firma de inchirieri masini ca sa iti furnizeze si serviciile unui sofer. Cand vine vorba de siguranta unei persoane insemnate pentru compania la care lucrezi, nu trebuie sa faci rabat de la nimic. Mai  ales ca cele opt ore sau mai mult in care puteti beneficia de un sofer profesionist nu mai costa de mult timp o avere. Pentru o suma rezonabila, condusul poate sa fie o grija in minus.

Acestea ar fi doua situatii in care nu ar trebui sa va ganditi de doua ori inainte de a va hotari sa adaugati si serviciile unui sofer la rezervarea unui autoturism inchiriat. Nu este o extravaganta sau un lux de neconceput sa ai un sofer. Nu trebuie nici macar sa fii presedintele tarii  sau ceva de genul acesta. Un sofer este o investitie sigura, care iti va aduce relaxarea si confortul – atat de valoroase in ziua de azi – de care cu totii avem nevoie.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s