Servicii de transfer aeroport prin AutoStil Rent a Car Romania

Pentru a putea rezista unei piete mereu in schimbare datorita conditiilor economice aspre, companiile romanesti isi regandesc activitatea si concep noi strategii de marketing adaptate la realitatile actuale. Fie ca este vorba de doar de o ajustare a tarifelor, fie de schimbari mai radicale precum introducerea unor noi produse sau servicii, antreprenorii romani fac eforturi consistente pentru a-si – cel putin – pastra cota de piata sau pentru a cuceri noi segmente. Acesta este si cazul multor firme de inchirieri auto care si-au diversificat portofoliul cu scopul de a acoperi cat mai bine nevoile cat mai multor consumatori de servicii de transport.

Auto&Stil Rent a Car, firma romaneasca cu sedii in Bucuresti si Sibiu, ofera pe langa serviciile specifice de inchirieri auto si o serie de avantaje menite sa-i convinga si pe cei mai pretentiosi clienti. Pe langa posibilitatea de a rezerva autoturismul dorit online, discount-urile pentru clienti fideli sau inchirieri de lunga durata, si alte mai mici sau mai mari beneficii, Auto&Stil ofera clientilor transport catre si de la aeroport.

Transferul de la/la aeroporturi este un serviciu relativ nou pe piata romaneasca de rent a car. O suma modica de treizeci de euro poate asigura transportul a cinci calatori si, pentru un transfer dus-intors, acestia obtin o reducere de 10% din costul total. Tariful include asigurari, combustibil, rovigneta, si TVA. De asemenea, un grup mai mare poate solicita un microbuz 8+1 locuri. Transferul cu un microbuz costa patruzeci de euro.

Firme precum Auto&Stil Rent a Car se indreapta catre o diversificare a serviciilor, care pare in acest moment de maxima turbulenta economica una din garantiile succesului. Celelalte ar fi o comunicare exemplara cu clientul, pachete de servicii si oferte avantajoase si, desigur, politici de pret mai convenabile pentru cei interesati. Studiul pietei si un efort continuu de a cunoaste cat mai complet clientii sunt indispensabile pentru orice firma, bineinteles ca nu doar pentru cele de inchirieri de masini, oricand, dar mai ales acum.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s