123 RENT A CAR

Un nou serviciu de rent a car s-a lansat in luna august in Romania. 123 Rent a Car este cel mai rapid serviciu de acest fel din Romania care permite clientilor sa inchirieze autoturismul dorit in doar 3 pasi. Prin intermediul site-ului foarte prietenos si usor de utilizat, cei interesati de inchirierea unei masini pot sa obtina in cel mai scurt timp un autoturism fiabil si bine intretinut.

Tot ce trebui sa faca acestia este sa isi aleaga autoturismul, dupa care sa completeze un scurt formular care cuprinde data si locul livrarii, respectiv returnarii, si sa apese butonul „Rezerva acum”. Nu va trece mult timp pana cand vor fi contactati de un reprezentant al 123 Rent a Car. Acesta ii va confirma comanda si se vor pune la punct ultimele detalii legate de inchiriere. De asemenea, 123 Rent a Car ofera si o serie de servicii conexe. Mai poti opta pentru un sofer profesionist, pentru transfer de la/la aeroport sau poti solicita accesoriile auto de care ai nevoie (sistem de navigatie, scaun copil, lanturi, portbagaj exterior, suport de schiuri, suport de bicicleta).

Serviciile de inchirieri auto nu trebuie sa fie greu de obtinut intrucat a ajuns sa fie o necesitate. De aceea, cei de la 123 Rent a Car au gandit un site care sa le faca viata mai usoara clientilor. Nu este nimic echivoc, masinile si preturile sunt clar specificate pe site, formularul de rezervare cere toate informatiile necesare, pentru a preveni discutii anoste la telefon si, practic, tot ce trebuie sa faca cel care si-a rezervat un autoturism de la 123 Rent a Car este sa se prezinte la data si locul stabilit, sa i se inmaneze cheile si actele vehiculului.

In ceea ce priveste autoturismele pe care 123 Rent a Car le detine in parcul auto, acestea se impart in patru clase, in functie de caracteristici si pret. Exista masini de clasa low-cost, de clasa medie, mare si microbuze. In clasa low-cost intra: Dacia Logan, Citroen C1 si C3, Skoda Fabia, Chevrolet Aveo etc. Clasa medie cuprinde, pe langa modele ca Opel Corsa, si Renault Megane ES, iar clasa superioara include Volkswagen Passat, BMW 320D, Mitsubishi L200, Opel Vectra etc. Daca sunteti multi, atunci aveti de unde alege o masina incapatoare. 123 Rent a Car va ofera minivanul Opel Zafira si doua modele de microbuz: Citroen Jumpy si Opel Vivaro.

Recomandam cu caldura – celor care n-au timp sa parcurga zeci de pagini de informatie care se repeta – acest serviciu ultra rapid de rent a car deoarece, comparativ cu piata autohtona, au preturi bune, un parc variat de autoturisme, iar serviciile sunt impecabile.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s