Firme rent a car de incredere

Probabil ca nu o data ati luat internetul romanesc la scormonit in cautarea unor firme de inchirieri auto care sa arate prin intermediul site-ului lor cu adevarat profesionale si, in cele din urma, care sa va inspire incredere. Este destul de riscant, in opinia noastra, sa inchiriezi pentru prima data de pe internet, fara sa fi intrat vreodata in contact real, nu virtual cu o firma de rent a car. Acesta este si unul dintre motivele pentru care am creat acest blog, pentru a veni in ajutorul „novicilor” in ceea ce priveste serviciile de inchirieri masini din Romania, Bucuresti cu precadere.Le recomandam acestora sa isi bazeze mai degraba alegerea unei anumite companii pe review-uri, opinii exprimate pe forumuri etc, si nu pe primele aparitii in cautarea de pe google. La fel cum cerem opinia unor prieteni atunci cand suntem nesiguri referitor la ceva anume, asa trebuie sa procedam si online. Forumurile de exemplu contin informatie valoroasa, mai ales ca postarile de pe astfel de platforme sunt strict selectionate pentru a preveni reclama sau in general oricare opinie partinitoare.

Alte doua aspecte la care este indicat sa fiti atenti sunt forma si continutul siteului. Trebuie sa cuprinda informatii clare si complete legate de: parcul auto si disponibilitati, termeni si conditii de rent a car, preturi in functie de durata inchirierii, cuantumul eventualei garantii, alte taxe si optiuni, rezervare online, date de contact si eventual sectiune de FAQ/ajutor. Fara a avea cel putin preturile clar specificate si termenii legali, este mai bine sa nu va aventurati in a face o inchiriere auto.

Doua firme cu greutate pe piata rent a car din Romania pe care le recomandam sunt AutoGrand si AutoStil. AutoGrand Rent a Car ofera servicii de inchirieri masini in Bucuresti si s-a remarcat prin parcul auto divers si preturile bune in raport cu serviciile oferite. AutoStil Rent a Car presteaza servicii de inchirieri auto atat in Bucuresti, cat si in Sibiu, si  este cunoscuta pentru suportul pe care il ofera clientilor sai.

Acestea fiind zise, speram sa inchiriati cele mai bune autoturisme la cele mai bune preturi! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s