Toamna vine cu reduceri la firmele de inchirieri auto

Asa cum era de asteptat, incheierea vacantelor si reinceperea activitatii, specifice inceputului toamnei, au dus la inviorarea ofertelor si diversificarea produselor si serviciilor. Pentru a acoperi mai bine nevoile tot mai multe si mai diferite ale celor intorsi cu forte proaspete din vacante, companiile si-au regandit ofertele si, mai ales tarifele.

Nici firmele de inchirieri auto nu fac exceptie de la aceasta tendinta, doua dintre ele, ambele cu sediul in Bucuresti, AutoStil, respectiv AutoGrand Rent a Car, au redus considerabil preturile de inchirieri pentru toate modelele disponibile. Ca sa va faceti o idee, un microbuz Citroen Jumpy care pana luna aceasta se inchiria cu 70 euro/zi, acum a ajuns la numai 55 euro/zi. 15 euro este o diferenta semnificativa.

Iata alte cateva oferte de la AutoStil Rent a Car:

Oferta Economy va ofera Skoda Fabia pentru 7 zile, impreuna cu Scaun copil si GPS, ambele gratuite, la doar 175 euro. Masina aceasta este ideala pentru cei care calatoresc cu familia sau in grup intrucat este incapatoare si toti calatorii se vor simti confortabil.

Oferta speciala Family include autoturismul Opel Astra ST pentru 7 zile cu doar 217 euro. Fata de tarifele practicate de alte firme de inchirieri masini aceasta oferta este imbatabila. Profitati!

Oferta speciala Travel iti ofera microbuzul Opel Viavaro pentru 7 zile cu doar 385 euro. Masina are 8+1 locuri si este ideala pentru transportul confortabil a unui grup numeros. Recomandam!

In concluzie, profitati de ofertele speciale de toamna, sunt foarte avantajoase! 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s