Cele mai bune masini, acum la cele mai bune preturi

Cele mai bune masini la cele mai bune preturi pot fi gasite incepand cu luna septembrie la AutoStil Rent a Car. Firma romaneasca de inchirieri auto, cu sedii in Bucuresti si Sibiu, a decis sa schimbe tarifele si sa reduca atat costul propriu zis de inchiriere, cat si suma returnabila care reprezinta garantia, pentru a face fata cererii din ce in ce mai mari de servicii de inchirieri masini, specifica sezonului de toamna-iarna, care tocmai a inceput.

Pe langa politica de discount masiv, cei de la AutoStil Rent a Car Romania propun clientilor trei oferte configurate special pentru trei tipuri de nevoi, Economy, Travel si Family. Dar despre ele v-am vorbit in articolul trecut. Astazi va vom prezenta cateva dintre modelele de clasa superioara (la care s-au facut cele mai mari reduceri, apropo) pe care AutoStil ni le pune la dispozitie.

In primul rand, Skoda Octavia, o masina de familie, poate fi acum inchiriata cu doar 33 euro/zi si o garantie de 200 euro in conditiile in care luna trecuta era 44 euro/zi si 300 euro garantia. Diferenta de 10 euro e notabila.

A doua masina pe care nu trebuie sa o ratati daca va ganditi sa inchiriati este spatioasa Opel Vectra. Acest autoturism confortabil si elegant poate fi al dumneavoastra (pentru o perioada limitat de timp, desigur) tot pentru 33 euro/zi si 200 euro garantie. Nu credem ca gasiti un pret mai bun la alta companie din Romania de inchirieri auto.

Ultima masina pe care v-o recomandam pentru acest moment este BMW 320D. Cu acest vehicul este mai mult ca sigur ca veti avea succes pe toate planurile. Pretul este de asemenea ridicol, 54 euro/zi si 300 euro garantie, in august costand vizibil mai mult.

Sfatul nostru este sa profitati de oferte toamna asta pentru ca nicicand nu au mai fost preturi atat de bune pentru serviciile de inchirieri auto din Romania! Si daca tot inchiriati, alegeti un model mai performant, acum e mai avantajos! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s