Inchiriaza Opel Astra Sports Tourer

Opel-astra-sports-tourer-inchirieri-auto Opel Astra Sports Tourer este varianta estate sau sedan a modelului Astra J, lansat in 2009 de producatorul german, Opel. Cu o lungime de 4.698 mm si o latime de 1.814 mm, Opel Astra ST este un autoturism incapator si confortabil. De asemenea, fiind o productie atat de recenta, beneficiaza de tehnologii de ultima generatie si de un nivel sporit de eficienta din punctul de vedere al consumului.

Daca aveti nevoie sa inchiriati o masina performanta si confortabila, cu care sa parcurgeti distante mari, atunci Opel Astra Sports Tourer este masina pentru voi. Auto Stil Rent a Car, firma de inchirieri auto cu sedii in Bucuresti si Sibiu, a lansat nu de mult o oferta pentru acest model. La o inchiriere de 7 zile, veti plati numai 217 euro, adica doar 31 euro/zi, fata de 34 cat este pretul in afara ofertei.

De asemenea, incepand de luna aceasta sunt fost reduceri mari de pret la AutoStil Rent a Car Romania. Pretul trecut pentru aceeasi configuratie de inchiriere era de 45 euro! Este putin probabil ca veti gasi un pret mai mic pentru acest model la oricare alta firma de inchirieri auto din Bucuresti. In plus, Opel Astra ST  este un autoturism foarte rar la serviciile de rent a car.

Garantia la randul ei a fost mult redusa. Acum costa 200 euro in loc de 300! Nu uitati garantia este 100% returnabila daca nu se aduc prejudicii masinii inchiriate.


Acestea sunt preturile de laAutoStil Rent a Car

perioada/zile 1-3 4-7 8-15 16-30 Garantie
pret/zi 37€ 34€ 31€ 28€ 200€

Haideti mai bine sa vedem tarifele si la alta firma de rent a car din Romania:
Carbiz

perioada/zile 1-3 4-7 8-14 15-21 +21
pret/zi 50€ 43€ 40€ 28€ 39€

Fiti siguri ca daca alegeti Opel Astra Sports Tourer nu veti regreta, este o masina grozava! 🙂

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s