Rent a Car: Opel Astra SW

Opel Astra, cunoscutul autoturism lansat de producatorul german in 1991, reprezinta masina fiabila, simbol al calitatii nemtesti. O masina de familie, compacta, care poate servi cu succes nevoile unei familii. De asemenea, pretul o situeaza undeva in clasa de mijloc, fiind o masina pe care multi si-o pot permite.

Opel Astra SW, SW vine de la station wagon, este varianta break cu 5 usi a modelului. Este un autotusim incapator, ideal atat pentru oras, cat si pentru vacante cu familia. La drum lung, se va dovedi o masina de nadejde care va va oferi o calatorie lipsita de griji si cat se poate de confortabila. Masina se remarca prin consumul mai mic de carburant (motorizare diesel, tractiune fata).

Singurele doua companii rent a car din Romania – pe care le-am gasit online – care inchiriaza Opel Astra SW sunt AutoGrand Rent a Car si AutoStil Rent a Car. Probabil ca exista si alte firme de inchirieri auto care dispun de acest model, dar care fie nu au site, fie au omis sa adauge Opel Astra SW. In orice caz, daca va intereseaza sa inchiriati acest autoturism, intrebati, nu are de ce sa strice.

Haideti sa vedem si niste preturi pentru Opel Astra SW sau Opel Astra break, estate, cum vreti sa-i spuneti.

AutoStil Rent a Car

perioada/zile 1-3 4-7 8-15 16-30 Garantie
pret/zi 35€ 32€ 28€ 25€ 200€

AutoGrand Rent a Car

perioada/zile 1-3 4-7 8-15 16-30 Garantie
pret/zi 35€ 32€ 28€ 25€ 200€

Preturile au fost mult reduse toamna aceasta la ambele firme si acesta este momentul pentru a face cele mai avantajoase inchirieri auto. Nu stati pe ganduri, cine stie cand o sa mai aveti ocazia sa va bucurati de o masina ca Opel Astra SW pentru doar 25 euro/zi. Veti plati putin peste 300 de euro pentru o inchiriere de 15 zile! E un pret foarte bun si daca nu ne credeti, interesati-va si de alte oferte. Veti vedea… 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s