Rezervarea masinii: Fisa de inchiriere auto

Pentru a inchiria o masina trebuie sa urmezi o serie de pasi. Nu este nimic complicat, dar, ca sa fii in tema data viitoare cand vei intra pe site-ul unei firme de inchirieri auto, iti vom prezenta toate informatiile si demersurile care tin de contractarea acestui sericiu.

Asadar, in primul rand trebuie sa furnizezi firmei de inchirieri auto numele tau si modelul masinii care te intereseaza. Pe urma, trebuie stabilite data si locul livrarii autoturismului, dar si data si locul predarii, In cazul in care doriti sa preluati masina de la aeroport, trebuie sa comunicati numarul de zbor si compania aeriana.

Odata ce aceste aspecte sunt stabilite, trecem la pret. Costul serviciilor de inchirieri auto inglobeaza cateva tarife distincte, In primul rand, tariful propriu-zis la care inchiriati masina, calculat la interval orar. In acesta intra: asigurari, kilometri nelimitati, taxe, inclusiv rovigneta si TVA. Pe urma, este garantia, suma despre care am mai vorbit intr-un alt articol. Garantia se returneaza complet in cazul in care masina a fost returnata in conditii bune. Banii aferenti acestei taxe sunt blocati de pe un card de credit, iar la returnare sunt deblocati. De asemenea, se percep taxe suplimentare care intra in costul total al serviciului de inchiriere auto si pentru accesorii precum GPS, scaun pentru copil etc.

Trebuie sa stii ca plata se face cash sau cu card la cursul stabilit de BNR in ziua respectiva. Cand veti lua in primire autoturismul se va face o evaluare interior/exterior pentru a constata starea in care masina este predata. Autoturismul va fi curat si cu plinul facut, in exact aceleasi conditii sunteti si voi obligati sa o predati prin semnarea contractului, care este ultimul pas in demersul inchirierii auto

Nu in ultimul rand va trebui sa faceti dovada identitatii si a posesiei unui carnet auto valabil. Pentru asta puteti fie trimite prin mail copii dupa cartea de identitate si carnetul de conducere, fie sa le aveti la voi atunci cand va intalniti cu reprezentatntii firmei de inchirieri masini.

 

Publicitate

2 gânduri despre “Rezervarea masinii: Fisa de inchiriere auto

  1. Pingback: auto-grand.ro – cel mai rapid mod de inchirieri masini | WWW-uri - articole despre site-uri

  2. Pingback: Inchirierea unei masini nu a fost mai simpla

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s