Optati pentru transferul de la/la aeroport!

Calatoriti des? Atunci probabil ca siguranta si rapiditatea sunt foarte importante pentru voi. Adevarul este ca atunci cand trebuie sa ajungi la un eveniment important, trebuie sa fim siguri ca in privinta transportului nu vom intampina probleme.

Este stresant sa nu gasesti locul de intalnire cu 5 minute inainte sau sa nu gasesti un taxi atunci cand ai nevoie. Din acest motiv, noi va recomandam sa fiti prevazatori si sa va rezervati din timp servicii de transport catre sau de la aeroport.

Firmele de inchirieri auto ofera acum acest tip de servicii si la preturi foarte convenabile. Soferii pe care ni-i pun la dispozitie sunt profesionisti asadar vor face tot posibilul sa nu fie probleme. Transferul de la/la aeroport se poate face in masini obisnuite, cu 5 locuri, sau in microbuze de 8 + 1 locuri.

O situatie pe care cu siguranta multi dintre noi am intalnit-o este aceea de a fi nevoiti sa transportam un numare mare de persoane (de ex. rude pentru o nunta sau invitati la un eveniment), care vin din alt oras sau din alta tara. La aeroport, taximetristii au prostul obicei de a practica preturi absolut ridicol de mari si exista o mare sansa de a te pacali pur si simplu din nevoia urgenta de a ajunge in oras.

Ocupandu-te din timp de problema transferului de la /la aeroport, veti scapa de o maaare bataie de cap.

La AutoStil Rent a Car, firma de inchirieri auto cu sedii in Bucuresti si Sibiu, veti gasi preturi bune pentru acest tip de serviciu: masinile cu 5 locuri costa  30 euro pentru un transfer, iar microbuzele 40 euro. Bineinteles se pot face si opriri aditionale, iar in cazul unui transfer dus-intors, obtineti 10% reducere.
Pretul include: asigurari, taxe, combustibil, inclusiv rovigneta si TVA.

Calatoriti la nivelul la care meritati, alegeti serviciile de transfer de la aeroport/transfer la aeroport! 🙂

Un gând despre “Optati pentru transferul de la/la aeroport!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s