Inchiriere Opel Corsa

opel_corsa_d_01De ce sa inchiriati un Opel Corsa? Deoarece este cea mai buna alegere pe care o puteti face din punct de vedere al bugetului si al consumului minim de combustibil in oras.

Ai multe variante de masini pentru inchiriat, insa un Opel Corsa este o masina pe care o conduci foarte usor, iar imbunatatirile facute pe aceasta masina sunt foarte bune.

Aceasta masina are un stil propriu, care transmite un aer simplu si in acelasi timp elegant, dar si confortul pe care il simti in aceasta masina este pe masura. Designul Opel Corsa este foarte bine conceput, fiind pe gustul multor clienti. Daca ai nevoie de un consum redus de combustibil, atunci poti opta pentru Opel Corsa.

Fie ca vrei sa te duci in delegatii, cu treburi de servici, in calatorii sau poate doar sa va plimbati prin oras.

Pentru oras, Opel Corsa este un automobil ce consuma putin si astfel se poate adapta  foarte usor traficului dintr-un oras aglomerat. Este o masina fiabila, care cu siguranta te va face sa te simti confortabil, cel putin cat iti rezolvi treburile.

Un Opel Corsa il poti inchiria de la orice companie de rent a car, dand doar un singur telefon pentru a-l rezerva sau si mai simplu, puteti sa completati un formular online, unde va faceti rezervarea masinii.

Una din intrebarile frecvente ale clientilor se refera la pretul inchirierii. Ce include acest pret pentru inchirierei masini?

Preţul include asigurarea limitată în caz de accident, asigurarea pentru daune produse tertilor, asigurarea de furt, comisioane obligatorii si taxe. Ofertele optionale nu sunt incluse in acest pret.

In general, facand un studiu de piata , putem spune despre preturile acestei masini de inchiriat ca sunt mai mult decat modeste fata de alte masini date spre inchiriere.

Opel Corsa

perioada/zile 1-3 4-7 8-15 16-30 Garantie
pret/zi 29€ 27€ 25€ 22€ 150€

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s