Inchiriaza o masina de familie pentru vacantele tale din strainatate

inchiriere opel zafira Iti place sa fii un calator prin lume si sa explorezi locatii noi alaturi de familia ta?  Pentru comfortul si siguranta drumului pe care trebuie sa-l parcurgi ai nevoie de o masina buna si spatioasa. De aceea, te sfatuim sa apelezi la o firma de rent a car.

Una dintre masinile bune de familie este Opel Zafir, perfecta pentru 5 pasageri.

Pretul inchirierii pentru un sejur de 8-15 zile este de 43 de euro/zi.

Poti alege o masina care sa aiba cutie automata sau una manuala, dupa preferinte. Diferenta o face capacitatea motorului si consumul.

Un Opel Zafira, cutie automata, are motor de 1.8 – 140 CP si consum extraurban de 6,2, pe cand cea manuala are capacitatea de 1.9 – 120 CP si un consum mai mic, mai exact de 5,2 in extraurban.

Optiunile sunt la ambele aceleasi: Aer Conditionat, ABS, 4 Airbaguri, AM/FM Radio, Cd player / MP3, Geamuri electrice, Oglinzi electrice.

Foarte important de stiut este ca atunci cand optezi pentru inchirierea unei masini cu care vrei sa iesi din tara, ai nevoie de o imputernicire de la firma de inchirieri. De asemenea se percepe si o taxa pentru transport extern, in valoare de 50 euro, care include costurile pentru Cartea Verde si extindere Casco.

Daca esti mai comod si doresti o masina cu tot cu sofer, atunci va trebui sa platesti 40euro/8h. Daca se depasesc cele 8 ore/zi prevazute in contract, se vor percepe aditional 5€/ora.

Lasand la o parte pretul, beneficiezi si de multe avantaje, precum: livrare la orice ora din zi si din noapte, asigurare Full Casco, kilometri nelimitati, dar si multe altele.

Nu-ti refuza placerea de a avea o vacanta de vis alaturi de familia ta!

Un gând despre “Inchiriaza o masina de familie pentru vacantele tale din strainatate

  1. O vacanta poate fi mult mai frumoasa daca alegeti sa calatoriti rapid si sigur. Pentru asta au fost creeate firmelede inchirieri auto. In ultima perioada de timp acestea au surclasat clar celalte mijloace de transport. EU am inchiriat de la rentacar-aeroport-bucuresti.ro si am fost extrem de multumita.

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s