Ti-ai ales masina pentru vacanta?

vacanta-de-vis-cu-o-masina-inchiriataDesi primavara este langa noi, capricioasa cum nu a mai fost de multa vreme, sa nu uitam ca sezonul vacantelor nu este departe, si va incepe cu mult asteptata “introducere’ a minivacantei de 1Mai care se prelungeste in acest an in mod fericit cu sarbatorile pascale.

Probabil in acest an vom intalni o aglomeratie mai mare la centrele de inchirieri auto. Firmele de rent-a-car se asteapta la o crestere a inchirierilor cu cel putin 15% fata de aceleasi perioade ale anului trecut.

Ce inseamna acest lucru pentru noi cei care abia asteptam vacanta? Inseamna ca ar trebui sa ne pregatim din timp si sa contactam deja compania de rent a car pentru a ne interesa de clauzele contractuale din acest an precum si de disponibilitati si noutati.

Sunt perioade ale anului in care, daca nu “luam masuri din timp” s-ar putea sa nu gasim libera masina pe care o dorim si atunci… .

Este posibil sa facem o programare pentru masina preferata poate inca de pe acum. Daca ne-am cumparat biletele de calatorie si ne gandim sa fecem drumul cu o masina inchiriata nu strica, mai ales daca nu avem exerienta in rent a car, sa consultam siteurile de specialitate, multe bloguri de rent a car oferind sfaturi pertinente in acest domeniu.

In acest mod veti afla multe secrete privind serviciile de rent a car si, de ce nu, este posibil sa aflati de pachete promotionale de rent a car, oferte speciale sau reduceri pentru anumite perioade.

Inchirierea unei masini, folosirea unui serviciu de rent a car nu este un lucru simplu la fel cum nu este alegerea locatiei in care ne vom petrece zilele de concediu.

Un mic studiu pe Google si  pe blogurile de specialitate sau chiar forumuri de profil va pot ajuta sa aveti o vacanta de succes bucurandu-va de confortul si avantajele oferite de inchirierea unei masini pentru o vacanta de vis!

Mai este doar o luna pana luam startul pentru neuitatele vacante!

Publicitate

7 gânduri despre “Ti-ai ales masina pentru vacanta?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s