Inchirierile auto in Romania 2014

rent a car 2014Serviciile de inchirieri auto in Romania au inceput cu adevarat sa ia amploare dupa anul 2004. Firme Romanesti de rent a car de prestigiu si-au inceput sau consolidate activitatea intre anii 2004 si 2008, adica pana au inceput sa resimta si ele efectele crizei economice.

In acesti sase ani, firmele de inchirieri de masini au facut eforturi deosebite pentru a ramane pe o piata extrem de dificila, mai ales ca, sectorul inchirierilor auto in special presupune investitii serioase permanent, multe dintre acestea fiind facute cu ajutorul liniilor de credit.

Cu toate problemele inerente generate de recesiune, totusi, aceste companii, cu un management competent si autoritar au reusit chiar pe fondul unei scaderi dramatice a cererii de inchirieri auto si al presiunii pietei pentru oferte de inchirieri din ce in ce mai ieftine si mai generoase, au reusit sa reziste sis a spere chiar in anul 2014 la o crestere a cifrei de afaceri.

Aceste companii au reusit aproape imposibilul, multe dintre ele avand oferte de rent-a-car in toate orasele importante ale tarii, oferind astfel o acoperire nationala. Marea lor majoritate au oferit la inceput inchirieri auto in Bucuresti sau Cluj sau chiar Piatra Neamt. Mai mult decat atat, din 2004 pana azi parcul de masini a crescut simtitor, oferta de inchirieri auto fiind extreme de diversificata si, putem spune, pentru toate buzunarele.

An de an, companiile romanesti de inchirieri auto au adaugat in ofertele lor masini de inchiriat cum ar fi: Nissan X-Trail Classic, Opel Insignia, Dacia Duster, Fiat Panda, Opel Zafira, Golf, Skoda Octavia Tour II,  Volkswagen Tiguan, si multe alte modele de succes. In general, cele mai multe companii de rent a car au folosit ca argumente in deciziile pentru ofertele speciale de inchirieri precum si in cele referitoare la marirea parcului auto, chestionarele privind satisfactia clientilor, adica mijloace moderne adoptate si aplicate si de managementul din aceste firme.

Toate acestea ne fac san e gandim ca economia noastra capitalista are sanse reale de progress, mai ales in zona serviciilor turistice unde, dupa ce vom avea si soselele multvisate. Acest sector, al inchirierilor auto, atat al inchirierilor auto cu sofer cat si al inchirierilor fara sofer ar trbui sprijinit la fel de mult ca si alte domenii economice macar numai prin prisma faptului ca are un management competent care a reusit sa faca fata cu success atat crizei cat si concurentei companiilor straine de rent a car.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s