Evaluare companie de rent-a-car

Performance-EvaluationCiteam de curand un articol pe siteul unei binecunoscute si renumite companii de rent-a-car despre costurile calatoriilor, despre cum este mai bine sa ne cheltuim banii in aceste calatorii si despre diverse alte considerente referitoare la inchirierile auto.

Articolul extrem de complex, vine in ajutorul turistilor si al oamenilor de afaceri care sunt nevoiti la un moment dat sa inchirieze o masina in diverse scopuri de calatorie.

De obicei cand ne planificam o calatorie, indiferent daca suntem simpli turisti sau plecam intr-o calatorie de afaceri, transportul este probabil unul dintre factorii determinanti de la aspectul calitatii si al confortului pana la cel al costului care are o pondere importanta.

Cu toate acestea trebuie neaparat sa aveti in vedere ca, acest cost, la prima vedere nu pare a avea si o redundanta in alegerea celui mai bun operator pe piata inchirierilor auto, determinant putand fi cuantumul sau, dar aceasta poate fi dealtfel o capcana care poate fi evitata cu succes daca incercati sa va informati cat mai bine.

Cineva care cauta zilele trecute masini de inchiriat in Bucuresti si cu o vasta experienta in inchirierile auto de peste ocean imi spunea ca a remarcat de foarte multe ori faptul ca nu pretul este definitoriu atunci cand alegi o firma de inchirieri. Marile companii deja consacrate in acest domeniu ofera preturi destul de mici, dar, cateodata, calitatea serviciilor lor lasa de dorit. Firmele mari de rent-a-car practica in general politici agresive de marketing, ascunzandu-se foarte bine in spatele unor firme de avocatura in cazul in care pot fi reclamate, pe cand firmele mai mici de rent-a-car par a fi mult mai serioase dar produsele si serviciile lor sa fie mai scumpe.

S-ar putea intampla in cazul in care apelati la preturi de inchiriere foarte mici sa aveti surprize de proportii in sensul ca s-ar putea la un moment dat sa constatati ca masina de inchiriat ieftina v-a costat mai mult decat o limuzina de inchiriat cu sofer! Multe companii mari, in goana lor dupa profit, omit sa spuna pe langa pretul mic ca pot exista cheltuieli suplimentare cum ar fi cele cu asigurarile sau garantia bancare de exemplu.

In opinia noastra, evaluarea companiei de rent-a-car la care sa apelati este bine sa plece de la testimoniale ale unor clienti mai vechi, bloguri de specialitate care va pot oferi tot felul de mici secrete si, abia in cele din urma pe siteurile de booking care pot fi subiective sau chiar platite de catre companiile cu bani pentru a avea grija de „imaginea” lor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s