Inchiriazã o maşinã pe gustul tãu

c72ef5a5012030d6dd5018a1b5f6a2d8xIn vârtejul activitãţilor de tot felul, prezenţa unui mijloc de transport devine obligatorie. Indiferent cã ne folosim de transportul în comun sau de o maşinã personalã, este evident ca acest lucru ne uşureazã viaţa extrem de mult. Din ce în ce mai multã lume îşi dã seama cã deţinerea unui carnet de şofer este un atuu pentru o persoanã activã, dar şi rezolvã prompt necesitãţile unei familii. Acesta este motivul pentru care numãrul celor care obţin un carnet de şofer creşte în fiecare an.

In cazul în care vã doriţi libertate de mişcare, sunteţi şofer, dar vreţi sã menajaţi maşina personalã, nu dispuneţi încã de un autovehicul sau pur şi simplu sunteţi într-un loc strãin unde trebuie sã vã puteţi deplasa repede, cea mai simplã soluţie rãmâne închirierea unei maşini.

O maşinã închiriatã nu trebuie doar sã fie în stare de funcţionare, în ziua de astãzi firmele de specialitate încearcã sã satisfacã cele mai multe pretenţii ale clienţilor, recunoscând faptul cã fiecare persoanã are anumite necesitãţi sau gusturi atunci când vrea sã circule cu o astfel de maşinã. GPS, echipament de iarnã (anvelope şi lanţuri), scaun pentru copil, un plin de rezervor preplãtit, dreptul de a şofa pentru a doua persoanã, un anumit tip de vehicul sau o anumitã marcã sunt oferte minime pe care le poţi gãsi pe site-ul de prezentare al oricãrei firme, împreunã cu taxele sau gratuitãţile aferente. Modelele de maşini aflate în dotarea unei firme sunt prezentate cu toate caracteristicile tehnice, existând posibilitatea de a verifica disponibilitatea unei anumite maşini preferate de client şi de a o rezerva direct pe site. Poţi sã alegi orice clasã îţi convine – berlinã, mini, monovolum, premium sau SUV, trebuie sã ştii doar cã aceasta îţi va fi livratã acolo unde îţi convine, verificatã din punct de vedere tehnic, cu rovigneta, asigurarea CASCO şi RCA-ul gata plãtite.

Inainte de a vã hotãrî asupra unui tip de vehicul, trebuie sã ştiţi cã este obligatoriu sã fiţi deţinãtorul unui permis de conducere de cel puţin un an, aflat în termenul de valabilitate, nu expirat şi nici provizoriu, iar vârsta minimã pentru a putea închiria o maşinã este de 21 de ani. Vârsta are importanţã şi în cazul anumitor categorii de vehicule.

Indiferent cã ieşi în oraş cu prietenii, cã vei parcurge un drum prin trafic aglomerat, cã pleci în excursie cu familia, cã trebuie sã ajungi la un eveniment monden, vei gãsi în mod sigur o maşinã de închiriat potrivitã pentru nevoile tale sau imaginea pe care vrei sã o afişezi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s