Economiseste timp si bani atunci cand inchiriezi o masina

rent a car 6Traim in era vitezei si este normal sa cautam solutii pentru ca fiecare secunda sa fie valorificata la maxim. Confortul este unul dintre cuvintele cheie ale vietii cotidiene. Inchirierea unei masini are ca principal scop obtinerea confortului si a mobilitatii. Dar domeniul inchirierilor de masini a evoluat continuu, astfel ca cele mai multe firme rent a car pun la dispozitia clientilor formulare de rezervare online. Mai simplu de atat nu se poate!

Care sunt pasii ce trebuie urmati atunci cand accesati pagina web a unei firme de inchirieri masini?

1.Studiati oferta de masini

In functie de nevoile dumneavoastra puteti alege un anumit model de masina. In general, firmele de inchirieri au o oferta ce cuprinde masini din clasele economic, compact si de lux. Selectati categoria dorita si vizualizati modelele disponibile. Este foarte important sa studiati caracteristicile masinii, nu doar aspectul, un aspect de luat in calcul fiind consumul.

2.Completati formularul online de rezervare

Fiecare firma de inchirieri are anumite cerinte in completarea acestui formular. Dupa ce ati ales masina dorita puteti merge mai departe, completand campurile legate de perioada pentru care doriti sa inchiriati masina, locatia de preluare, respectiv de returnare a masinii, bifati produsele aditionale dorite (GPS, sofer aditional, scaun auto pentru copii, anvelope de iarna, WiFi mobil, etc). Unele firme solicita si informatii legate de varsta soferului, mai ales cele care impun o varsta si o experienta la volan minime.

3.Primirea ofertei din partea firmei

O data completat formularul veti primi in scurt timp pe e-mail raspunsul firmei de inchirieri auto. In cazul in care oferta primita este satisfacatoare nu va ramane decat sa va dati acceptul, iar firma sa va confirme rezervarea.

Rezervarea online a masinii de care aveti nevoie are o serie de avantaje care merita mentionate:

  • Confort – pentru a va da seama de acest lucru comparati situatia in care faceti rezervarea de acasa sau de la birou, din fata calculatorului cu cea in care trebuie sa mergeti la un ghiseu. Indiscutabil, prima varianta este mult mai comoda.
  • Timp economisit – ideea rent a car a pornit de la nevoia de mobilitate a omului modern. A omului pentru care fiecare secunda este pretioasa. Asa ca acum nu mai este nevoie sa pierdeti timp mergand la firma de inchirieri, faceti rezervarea online
  • Bani economisiti –  daca va intrebati cum este posibil acest lucru, iata raspunsul: online puteti compara mai multe oferte si o puteti alege pe cea mai avantajoasa.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s