Rent-a-car drive test

drive_test_tools_teaserAchiziționarea unui autoturism personal are, de obicei, în spate o alegere bine întemeiată, fie că vorbim despre preferințe legate de mărci auto, de anumite modele ale producătorilor de autovehicule, de design, de dotările şi caracteristicile tehnice ale respectivului automobil, de dotările legate de confort şi gadget-uri opționale sau incluse în pachetele standard, de nevoile personale ale fiecărui cumpărător cărora maşina ar trebui să le răspundă şi, deloc în ultimul rând, de preț şi condițiile de plată.

Comportamentul în timp al automobilului, rezistența şi gradul de uzură al acestui bun de folosință îndelungată este un element decisiv pentru a aprecia dacă am optat pentru o maşină bună sau am făcut o alegere proastă.

Un drive-test ne arată cum se comportă automobilul ales într-un context restrâns, de obicei în mediul urban, în anumite condiții meteo şi de trafic şi la un rulaj destul de scăzut.

Pentru a vedea care este performanța unui autoturism în timp, punctele sale forte şi slăbiciunile, recomandăm închirierea de maşini prin servicii de tip rent-a-car, pentru câteva zile, pentru a testa modelul auto vizat în condiții cât mai diverse şi pentru a avea o experiență relevantă.

În acest moment, piața de închirieri auto este în dezvoltare şi se adresează unor categorii de clienți mereu mai variate, astfel încât şansa de a avea la dispoziție chiar modelul dorit este foarte mare.

Forumurile şi blogurile de profil oferă informații utile, însă experiența directă nu poate fi înlocuită de lecturi – închiriați o maşină pentru a vedea cum se comportă în timp, veți face o mişcare inteligentă.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s