Cum pot obtine preturi mai mici la inchirierea unei masini?

Tot mai multe persoane apeleaza in ultimii ani la serviciile firmelor de inchirieri auto, fie pentru deplasarile in interes de serviciu, fie pentru vacantele cu familia. Avantajele inchirierii unei masini sunt multe, iar daca se cunosc posibilitatile de a obtine reduceri de pret, inchirierea devine si mai avantajoasa.

Desi majoritatea firmelor rent a car au oferte speciale, putini clienti le cunosc, deci nu pot beneficia de ele. Ca orice alta investitie si inchirierea unei masini necesita un minim de documentare inainte de luarea deciziei. Este important ca persoana care doreste sa inchirieze un autoturism sa compare ofertele mai multor firme si sa afle care sunt cele mai avantajoase.

Reduceri de pret pentru inchirierile facute din timp

Exceptand situatiile urgente in care este necesara inchirierea unei masini intr-un timp scurt, pentru restul situatiilor este recomandabil sa faceti rezervari online cu ceva timp inainte de ziua in care masina este primita. Acest pas va poate aduce reduceri importante, de cateva procente, din pretul initial.

Daca va planificati vacanta alaturi de familie cu cateva luni inainte, nu lasati inchirierea masinii pe ultima suta de metri. Pe langa siguranta bifarii unui aspect important- asigurarea mijlocului de transport- va puteti bucura si de un pret mai avantajos, cu conditia sa achitati in avans.

Ideea rezervarii din timp a masinii este similara cu early booking din turism. Daca veti opta pentru rezervarea online atat a camerei, cat si a masinii cu care veti calatori, veti cheltui mult mai putin din bugetul alocat vacantei.

Clientii fideli sunt recompensati

Daca obisnuiti sa utilizati frecvent o masina inchiriata, ar trebui sa stiti ca multe firme rent a car au oferte speciale pentru clientii fideli.

O data ce v-ati convins de calitatea serviciilor oferite de o anumita firma, ar fi de preferat sa intrebati reprezentantul cu care va intalniti care sunt reducerile oferite, precum si conditiile pentru a beneficia de ele.

Pentru inchirierile pe termen lung puteti negocia pretul

Atunci cand optati pentru inchirierea unei masini pe un termen mai mare unele firme sunt dispuse sa negocieze pretul de inchiriere. In cazul in care stiti ca veti avea nevoie de o masina pentru un timp mai mare, intrebati ce reduceri vi se pot oferi.

Iata asadar cum puteti beneficia de toate avantajele unei masini inchiriate si obtine preturi mai mici in acelasi timp.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s