Va ajutam sa alegeti masina perfecta

Alegerea unui autoturism poate fi extrem de dificila, mai ales daca bugetul nu este unul foarte mare si cand trebuie sa se tina cont de mai multi factori. Bineinteles ca o masina noua este de preferat uneia second-hand, insa cum se alege masina perfecta? Este suficienta o proba de cateva minute de condus si cateva pareri citite pe internet sau cerute de la prieteni sau cunostinte?

Cel mai bine, o masina se testeaza pe o perioada mai mare de timp. Au fost destule cazuri in care la proba, persoana care urma sa cumpere masina a fost incantata de cum se comporta, insa dupa cateva saptamani si-a dat seama ca nu este exact ce isi dorea. De ce? Fie pentru ca portbagajul este prea mic, pentru ca masina consuma prea mult, pentru ca suspensiile nu sunt cele mai bune pentru drumurile pe unde urma sa mearga si multe altele, care la o proba de cateva minute nu sunt atat de vizibile.

Si totusi, cum se poate face o alegere buna? Daca aveti ocazia, cel mai bine ar fi sa conduceti tipul de masina pe care doriti sa il cumparati timp de cateva zile. Fie daca are un prieten o astfel de masina, fie apelati la un serviciu de inchirieri auto, care au o masina cum doriti sa cumparati. Astfel, o puteti inchiria pe o anumita perioada, stabilita de voi si veti lua cea mai buna decizie.

Veti sti cum se comporta masina atat in oras, dar si la drum lung, poate chiar o sa vedeti cum se comporta si cand este zapada sau gheata, veti sti care este consumul in conditii de trafic in zonele pe care le frecventati si multe altele.  Astfel, o sa puteti sa alegeti masina care vi se potriveste cel mai bine.

Companiile de inchirieri masini au o oferta variata in ziua de astazi, iar preturile sunt foarte bune. Si veti putea alege dintre diferite tipuri de masini: de oras, off-road, hibride si asa mai departe. In plus, in functie de durata de inchiriere, poate veti reusi sa obtineti si un discount.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s