Mai bine rent a car!

Ne amintim cu totii, mai varstnici sau mai tineri indragitele melodii Trenule, masina mica” a Mariei Tanase, “In tren” a formatiei Pasarea Colibri sau de cantecelul pentru cei mici “Rotile autobuzului se-nvartesc”, interpretat in mai toate limbile lumii. .

Dincolo de cultura populara care cinstea remarcabilele inventii ale Revolutiei industriale de secol XVIII, in special masinimul in toate formele lui, marea dezamagire a zilelor noastre este ca trenurile, fie ele niste masini mai mici sau mai mari, mai noi sau mai vechi, ofera conditii de second-hand, ca autobuzele de oras sau cele de trasee interne sau internationale, ba mai nou chiar si cursele aeriene cu ale lor nenumarate intarzieri si anulari, constituie motive serioase de griji si nervi.

Dar, exista o solutie la indemana, ce poate fi implementata cu rapiditate si care poate raspunde perfect oricaror necesitati – inchirierea unei masini! Sigur, conditia este sa ai carnet de conducere, sa fii un om responsabil si sa ai grija de un bun ce nu-ti apartine, constient ca de asta poate depinde viata si a altora pe drumurile patriei.

Mobilitatea fizica si transferul rapid de date reprezinta ele insele o revolutie, devenind fulgerator o necesitate fara de care generatiile prezente si cele viitoare nu concep lumea.

De aceea, mediul privat va continua sa imbunatateasca oferta de tip rent-a-car, sa ofere servicii ca afara care sa faca din vacantele romanilor si nu numai momente memorabile si, de ce nu, condusul propriu-zis sa poata fi o placere, iar kilometrii parcursi sa para drumuri de neuitat.

Publicitate

Comentariile sunt închise.