Cand neprevazutul apare, apeleaza la tractari auto

Orice sofer stie ca in momentul in care pleaca la drum pot aparea zeci de situatii neprevazute, indiferent de distanta parcursa. Spre exemplu, chiar si un drum pana la un hipermarket poate avea un final neasteptat, fie pentru ca se poate produce un accident, fie ca poate aparea chiar si peste noapte o groapa care nu va fi vazuta la timp sau chiar un canal neacoperit care nu mai poate fi evitat. Iar in aceste situatii, important este ca nimeni sa nu fie ranit, cu toate ca masina va avea nevoie de reparatii serioase.

De exemplu, daca o groapa este prea adanca sau daca nu se mai poate ocoli un canal neacoperit, in cele mai multe cazuri, masina nu va mai putea fi condusa pana la service sau pana acasa. Nici nu este indicat, pentru ca indiferent de gradul de deformare al jentii, mai mult ca sigur vor fi probleme legate de sistemul de directie al masinii. Asa ca este indicat sa se apeleze la o firma de tractari auto, care vor duce masina in locul specificat.

O astfel de firma este utila si in cazul unui accident sau in cazul in care masina are o defectiune tehnica si nu mai porneste. Este foarte important sa aveti salvat in telefon numarul unei astfel de firme. Daca aveti asigurare auto facultativa (CASCO) in functie de polita incheiata, mai mult ca sigur veti beneficia de serviciile unei firme de tractari auto fara a plati nimic in plus.

Trebuie sa stiti ca nu exista un pret fix, ci el se calculeaza in functie de greutatea masinii, avaria suferita si bineinteles de distanta pe care o aveti de parcurs pana la destinatia dorita. Este important de stiut si ca serviciile firmelor de tractari auto sunt disponibile non-stop, iar in marile orase nu veti astepta mai mult de jumatate de ora pana va veni o masina de tractare (bineinteles in functie de volumul de munca de la ora aceea).

Asadar, este bine sa aveti la indemana datele de contact ale unei firme de tractari auto pentru ca niciodata nu stiti cand aveti nevoie, indiferent daca este o problema minora sau daca masina a fost implicata intr-un accident.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s