Bune practici ale unei piețe Rent-A-Car matură

Daca sunteti curiosi care sunt bunele practici pentru o piata de rent a car dezvoltata cum este cea din SUA, atunci continuati sa cititi.

Folositi un card de credit nu de debit

Plata serviciilor de car renting in America ar trebui sa se faca cu cardul de credit pentru ca daca rezervati masina cu un card de debit, va trebui sa treceti de un anumit test de eligibilitate specific Statelor Unite. De asemenea, ar trebui sa stiti ca firmele de car renting retrag de pe card o anumita suma cu scopul de a se asigura in situatii neprevazute, dar fondurile vi se vor returna daca nu exista incidente.

Tinerii sunt taxati la inchirierea unei masini

Chiar daca un tanar nu are antecedente rutiere, totusi se percepe o taxa pentru varsta sa, chiar daca se afla pe lista de soferi suplimentari. Motivul este ca tinerii sunt pusi pe distractie, iar asta se traduce in costuri extra.

Nu incarcat lista de soferi suplimentari

Nu este recomandat sa adaugati prea multi soferi pe lista de conducatori suplimentari. Nu are sens din punct de vedere financiar.

Nu asigurati masina la agentia de rent a car

In State exista variante mai ieftine de a beneficia de asigurare. De obicei firmele de rent a car au asigurari foarte scumpe. Dupa cum ziceam exista alte variante in Sua: compania cardului tau de credit poate oferi aceasta asigurare sau asigurarea auto a masinii dvs. personale poate sa acopere si folosirea masinilor imprumutate.

Nu inchiriati masini din aeroport

Masinile pe care le puteti inchiria de la aeroport au preturi ridicate pentru ca aeroporturile percep taxe de la firmele de acest gen. Este recomandat sa luati un taxi pana la sediul unei firme de rent a car din afara aeroportului.

Ramaneti pe drumuri asfaltate

Daca se va ivi ocazia sa intrati pe o zona neasfaltata, fie ca este o plaja sau un teren cu iarba, ganditi-va de doua ori. E suficient ca masina sa ramana intepenita si costurile pentru a o scoate de acolo si de a o curata va vor afecta bugetul.

Nu uitati sa faceti plinul masinii de la benzinarie

Cand returnati masina rezervati-va 10 minute din timp ca sa ii faceti plinul. Daca va intoarceti cu un rezervor gol la firma de inchirieri, costurile pentru benzina vor fi mult mai mari.

Nu folositi serviciile extra ale companiei

Este recomandat sa veniti cu propriile dotari, pe cat posibil pentru nu a plati inutil. Ne putem gandi in primul rand la propriul GPS sau la propriul scaun pentru copii, iar cand vine vorba de radio prin satelit, ganditi-va ca va fi mai savuros sa ascultati radiourile locale.

Sursa: https://www.skyscanner.com/news/8-valuable-things-know-renting-car

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s